Styling Studio Janneke

Nagels & Wimpers


Behandelingen

Kunstnagels
Hoewel je tegenwoordig steeds meer kunstnagels ziet verbazen we ons steeds weer hoe weinig mensen er iets vanaf weten. Terwijl het echt al jaren gebruikt wordt zijn er toch nog wat fabeltjes.
Gel zou slecht zijn voor je eigen nagels. Dit hoeft echter niet. U moet er rekening mee houden dat het product gehecht zit op uw natuurlijke nagel. De grootste fout die vaak gemaakt wordt is dat men de nagels eraf wil 'trekken' en hiermee de eigen nagels beschadigd. Wilt u uw kunstnagels niet meer dan verwijder ik ze graag voor u en zorg ervoor dat uw natuurlijke nagels in goede conditie blijven.
Ook zouden ze niet goed blijven zitten en snel breken. De techniek is de laatste jaren zo goed ontwikkeld dat je er alles mee kunt doen. Koester uw kunstnagels echter wel en gebruik ze niet als gereedschap. Mocht er toch onverhoopt een breken of loslaten, kunt u deze op korte termijn laten repareren.
Ovaal, rond spits of vierkant, ik kan uw kunstnagels alle gewenste vormen geven. Afhankelijk van uw smaak, lifestyle en vorm van uw nagelbed adviseer ik een nagelvorm die perfect bij u past. Ik streef ernaar zo dun en stevig mogelijke nagels te maken.
Gel is een kleverige vloeistof die met een penseel op de nagel wordt gemodelleerd in een aantal lagen. Iedere laag wordt hard door enige minuten onder een lamp met ultraviolet licht te houden. De UV-straling in deze lamp is laag gedoseerd en niet schadelijk. Uw huid wordt ook niet bruin door de lamp. Na het uitharden worden de nagels in model gevijld en breng ik een glanslaag aan. De behandeling duurt ongeveer 75 minuten.

Gelcolor (Gellak)
GelColor by OPI draagt als een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak!
Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over ja nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI! GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat. Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is een eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagels beschadigt.

Manicure
Na jaren van onderzoek en testen introduceert OPI een nieuwe, complete productlijn van een zeer hoogstaande kwaliteit, die je normaal van exclusieve gezichtsverzorgende producten mag verwachten.
Een Manicure by OPI behandeling is een heerlijke verzorging voor uw nagels, handen en onderarmen. Eerst  worden de handen gereinigd en gescrubt waarbij o.a. dode huidcellen worden verwijderd. De nagelplaat wordt schoongemaakt en uw nagelriemen worden verzorgd. Uw handen krijgen een badje waar aroma therapeutische bestanddelen en mineralen inzitten, deze zullen uw huid verfrissen en een jonger uiterlijk geven. Vervolgens krijgen uw handen een verjongingsmasker. Dit helpt o.a. ouderdomsvlekken tegen te gaan. Daarna krijgen uw handen en onderarmen een rustgevende massage die zal helpen de doorbloeding te stimuleren. Tenslotte worden uw nagels gepolijst en gelakt. Bij mannen worden de nagels alleen gepolijst. Daarna krijgen uw handen en onderarmen een rustgevende massage die zal helpen de doorbloeding te stimuleren. Tenslotte worden uw nagels gepolijst en gelakt. Bij mannen worden de nagels alleen gepolijst. 
De lijn bestaat uit 4 producten die een gewone manicure veranderen in een luxe, ontspannende SPA-ervaring. De resultaten zijn sensationeel! Zachtere, gladdere, jonger uitziende handen die alleen maar verbeteren bij herhaaldelijk gebruik van Manicure by OPI producten.
Paraffinepakking
Paraffinepakking heeft een diepe hydraterende werking, waardoor de huid na een behandeling zijdezacht aanvoelt. Ook heeft paraffine een ontstekingsremmende werking. Doordat de doorbloeding gestimuleerd wordt is het een probaat middel tegen winterhanden. Voor mensen met zeer droge handen of kloven een echte aanrader!
Cosmetische Voetverzorging
De cosmetische voetverzorging komt steeds meer in de belangstelling.
Het is een puur verzorgende behandeling voor de voeten en onderbenen en wordt gezien als een luxe wellness ervaring. Een ervaring van ontspanning en weldaad met een verfrissende werking voor lichaam en geest.
Met de pedicure lijn van OPI verandert normale voetverzorging in luxe verwennerij;
* Botanische extracten zoals groene thee, kamille, calendula, duizendblad, salie, oranjebloesem, vlierbloesem, venkel, geranium en roos voeden, verzachten en beschermen de huid.
* Etherische oliën zoals Tea Tree revitaliseren en geven energie met een aroma therapeutische ervaring.
* Vitamine A, C en E verzachten de huid, brengen deze in een perfecte conditie en geven een natuurlijke antioxidant werking.
Om ieder zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heb ik een keuze menu samen gesteld.

Tip; neem slippertjes mee zodat uw nagellak goed de kans krijgt om te drogen.
Gel op teennagels
`s Zomers dragen we open schoenen en slippers en uiteraard willen we dan dat onze voeten en tenen er net zo verzorgd uitzien als onze handen.
Daarom is het nu ook mogelijk om uw tenen te voorzien van prachtige French manicure.

Nagellak
OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een kleur die hierbij past. Ook in kwaliteit voldoen de lakken aan de hoge eisen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is 'shockproof'. OPI komt standaard ieder voor- en najaar met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode.
Alle OPI nagellakken zijn vrij van tolueen, DBP of formaldehyde en bevatten allemaal het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kan lakken! 
Wij bieden slechts een selectie uit het assortiment van ruim 300 kleuren. De nagels worden afgelakt met de UV-cure topcoat.